Naptár

TARJÁN:

HÉREG:

Az internet és az okos eszközök világában élve talán nem meglepő, hogy a gyülekezeteinknek is elérhető a naptára az internet segítségével is. Természetesen nem csak számítógépen, de  okostelefonon vagy táblagépen is megtekinthetők és nyomon követhetők a gyülekezeteink eseményei. Ehhez nincs más teendője az érdeklődőknek, mint hozzáadni a (kívánt) gyülekezet naptárát, – mint külső naptárat – a naptárjukhoz. Ezt a naptár jobb alsó sarkában található + jellel tehetik meg.

A naptárak a Google rendszerét használják és gmailes email címre van szükség a feliratkozáshoz. Számítógépen és androidos rendszeren jól működik, az iCloud (Apple) naptárral is szinkronizálható, vagyis elvileg működik, de az eddigi tapasztalatok szerint ott lehet, hogy kis késéssel kerülnek csak be a frissítések.

FIGYELEM! Jó tudni, hogy amíg ez a figyelmeztetés itt van, addig ez a rendszer TESZTÜZEMNEK tekintendő. Vagyis leginkább csak tájékoztató jellegűnek érdemes venni. A naptárral és az eseményekkel kapcsolatos további információk és szükség esetén technikai segítségnyújtás: +36 30 200 9393

 

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: